Kontrolli, milline kuller toimetab tellimuse Sinu aadressile.Vajuta siia!
Jah, head ja kvaliteetsed Mimosad on kõikjal maailmas kokteili- ja restoranimenüüdes tagasi. Peened lõunad ja Mimosad käivad käsikäes. Kusjuures, Mimosad ei pea olema üldse alkoholiga, väga hästi sobivad ka alkoholivabad vahuveinid. Alkoholivabad vahuveinid on viimastel aastatel läinud nii heaks ja kvaliteetseks, et see kõik kõlab kenasti kokku ka Mimosade tegemisel.
Mimosa valmistamine on lihtne!
Külm vahuvein klaasi ja värskelt pressitud külm apelsinimahl peale.
Kõik.
Greibimahl sobib ka imehästi.
Kui mahla ei jõua värskelt pressida, siis väga kenasti sobivad ka kvaliteetsed poe apelsinimahlad ja hea oleks valida viljalihaga variandid – nii jääb Mimosa tekstuursem.
Kuigi, maailm jaguneb suures pildis kaheks: ühed, kes eelistavad Mimosat viljalihaga mahlast ja teised, kes eelistavad viljalihata varianti. Noh, võta sa kinni.
Proovi kodus järele, kumb sulle rohkem meeldib!